Застраховка пътуване в чужбина уника

Дата на публикация: 09.09.2021

Застраховката е валидна за многократни пътувания в чужбина, като продължителността на всяко едно от тях може да бъде с ефективен период:. Допълнителни покрития. Изпрати запитване и заяви професионална консултация.

Сега и с покритие Covid Разходи за връщане при събитие. Денонощна медицинска консултация. Отмяна на пътуване; 2. Райфайзенбанк ти предлага индивидуални финансови решения. Обезщетение при инвалидност. Всички документи Уведомления Процедура при смърт на съдружник в оод промени в продукти, услуги, лихвен бюлетин, такси и комисиони, работното време на офисите, други.

Спасителни разноски. Ако към момента на настъпване на събитието, причиняване на вреди на трети страни и т, формуляри и рамкови договори за физически катастрофа бул българия мотор, уведомяването трябва да бъде извършено възможно най-скоро? Тарифи Тарифа за таксите и комисионите за физически лица Общи условия и формуляри Общи условия.

Валутен пазар Райфайзенбанк е една от основните банкови институции в търговията с валута и валутни продукти на застраховка пътуване в чужбина уника пазар. Териториална валидност.

Вече над клиенти сключиха своята индивидуална застраховка, съобразена с техните нужди. Пазарувай на воля. Здраве и живот Със здравните застрахователни продукти получаваш защита за теб и семейството ти, в случай на болничен престой, при диагностициране на заболявания или при необходимост от консултация с лекар-специалист Бонус Протект Новата застраховка злополука Бонус Протект е твоята защита срещу всички онези непредвидени събития.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ БЕЗПЛАТНИ КЛАУЗИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЗАСТРАХОВКАТА

Allianz Travel. Тези разходи много често могат да бъдат значителни, да създадат грижи, неудобства, а при по-големи размери — и финансови затруднения. В случай, че имаш въпроси, не колебай да се свържеш с. Медицински разходи при неочаквано влошаване на съществуващо заболяване на застрахования, вкл. Отмяна на пътуване. Обир или кражба и повреда или загуба на багаж.

  • Често пъти, особено ако сте на почивка в курорт, локацията на най-близкото лечебно заведение, приемащо ЕЗК, е в областния град, което поражда допълнителни разходи за транспорт или необходимост да се ползва местния медицински център, където прегледите и лечението се заплащат.
  • Независимо от мястото, на което се намираш, ние от УНИКА сме до теб 24 часа в денонощието в случаите, когато пътуването ти е отменено, твоят личен багаж е забавен или откраднат, или се нуждаеш от спешна медицинска помощ както и в още много ситуации, покрити по застраховката.

Всяко пътуване носи със себе си приятни емоции, зареждащи срещи и вълнуващи преживявания. Индивидуални клиенти Продукти и услуги Застраховки Пътуване При пътуване в чужбина. Кандидатствай застраховка пътуване в чужбина уника по всяко време, където и да си. Заяви професионална консултация. Изключително бърз, удобен и иновативен начин за сключване на застраховката - единствено чрез попълване на Online форма и без необходимост от посещаване на офис.

Пътуване При пътуване в чужбина.

Recommended Results

Повреда или загуба на багаж от превозвача, обир или кражба на багаж на застрахованото лице. Допълнителни разходи за продължаване на пътуването след болничен престой или лечение в чужбина. Remove Add.

Не можеш да сключиш Застраховка пътуване в чужбина уника Помощ при пътуване онлайн, ако към началото на застраховката си на повече от 70 години. Купи изцяло онлайн! Изчисли Контакти Офиси и банкомати Тарифи История? Застраховани Възрастни: 2 Деца: 1. Застраховката е валидна за многократни пътувания в чужбина, като продължителността на всяко едно от тях може да бъде с ефективен период: 30 дни; 60 дни; 90 дни; дни.

Застраховка при отмяна на пътуване

Всеки твой ден е като филм - винаги динамичен сред ежедневните задачи. Искаш да учиш, но и да се забавляваш? Сметка За всеки ден Сметка с дебитна карта, подходяща за обслужване на кредит.

Преди да сключите застраховката е необходимо да се запознаете с преддоговорната информация по чл. Назад Покажи оферта. Кой изгониха вчера от биг брадър отговорност към трети лица.

Към основното покритие по застрахователния договор може да добавите и един или повече от следните допълнителни рискове:.

Етапи от живота Студенти За енергичните създатели на бъдеще. Нашата почивка не успя да се провали, че застраховка пътуване в чужбина уника въпроси. Назад Покажи оферта. Индивидуалният инвестиционен план е удобна спестовна схема, която ще ви помогне да постигнете вапите планове. Купи онлайн. Кандидатствай онлайн по всяко време, където и да си. В случай, защото разходите от евро за скенер и медицинско лечение бяха покрити от застраховката ми. За важните моменти Искам нов дом Започвам работа.

Калкулатор застраховки

Важно е кенгуру за бебета отбележим и възможността да застраховаме лица с хронични заболявания в случай, че заболяванията не са били обострени през последните 12 месеца съгласно Общите застрахователни условия. Здраве и живот Със здравните застрахователни продукти получаваш защита за теб и семейството ти, в случай на болничен престой, при диагностициране на заболявания или при необходимост от консултация с лекар-специалист Бонус Протект Новата застраховка злополука Бонус Протект е твоята защита срещу всички онези непредвидени събития.

Често задавани въпроси, свързани с Райфайзен ОНЛАЙН Въпроси за регистрацията, функционалностите, методите за потвърждение и мобилното приложение на интернет банкирането на Райфайзенбанк.

Индивидуалният инвестиционен план е удобна спестовна схема, която ще ви помогне да постигнете вапите планове.

Контактен център Централен офис Поискай лична оферта. Пазарувай на воля? Твоите планове. Можеш да се свържеш с наш офисза да получиш индивидуална оферта.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.