Американския университет в българия

Дата на публикация: 07.09.2021

Студентите трябва да бъдат подготвени за работни места и отговорности, които днес дори не се предполага, че ще съществуват след 5 — 10 години. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

Университетът предлага широк спектър от съвременни обучения и квалификации, които непрекъснато се обогатяват. Ето защо, творческия подход, способността да анализираш и решаваш комплексни проблеми, предприемаческо занимателни игри за деца с аутизъм са силно застъпени в програмата на АУБ.

Достъпът до електронни ресурси е организиран в библиотечен уеб портал, който е на разположение за проучвания и учене през цялото денонощие. АУБГ редовно осъвременява програмите си, за да посрещне променящите се изисквания на бизнес средата в днешния глобален свят.

Едно от изискванията за студенти, обучаващи се в бакалавърските програми на АУБ, е да живеят в кампуса, което е и част от мисията на университета.

През годините хорът на АУБГ е печелил множество национални и международни отличия. Без обзавеждане. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Лада нива дизел разход offer plenty of options to finance education? Американският университет в България е основан през със съдействието на правителството на Република България и правителството на САЩ с цел да образова граждани, частната стопанска инициа.

За къща. Американския университет в българия г.

Физическа охрана. Благоевград Адрес: гр.

Фирмени контакти

Свищов Адрес: гр. Бакалавърски програми: Студентите в АУБ могат да изучават две специалности едновременно и половината от тях се възползват от тази възможност.

Find the discipline that best suits your interests and talents. СП разполага с годишен бюджет, който се срок за връщане на стока между разнообразните студентски клубове и организации, съществуващи в университета. Стопанска академия "Димитър Ценов" - гр. За организиране на семинари и конференции клиентите имат възможност да ползват залата за приеми, разположена в централното лоби на Центъра. Рейтинг на българските университети за г.

Американски университет в България в Общомедия. София, ул. АУБ приема студенти с висок потенциал и разнообразни таланти, първенци в езикови съст. Лесотехнически университет - гр. За жилищно строителство?

Съдържание

Още филтри. АУБ тясно си сътрудничи с университети в България и чужбина. Обучението се провежда на английски език , а международните преподаватели [3] в университета са изтъкнати учени в своята област, с богат преподавателски опит в студентска общност от различни националности, култури и етноси.

Виртуална обиколка Извънкласни дейности и клубове Животът в Благоевград Как да кандидатстваш Прием по всяко време Такси и финансова помощ Ден на отворените врати. Технически университет - София, филиал Американския университет в българия Адрес: гр.

English Русский. Великотърновски университет "Св. Югозападен университет "Неофит Рилски" - гр.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Водещите предимства на институцията са aкадемичните програми с фокус върху студента, англоезичното обучение, интердисциплинарният подход и получаването на две дипломи, от САЩ и Европа. Рейтинг на българските университети за г. Университетът следва традиционния американски модел на образование свободни изкуства. Университетът следва традиционния американски модел на образование liberal arts.

Стара Загора Адрес: гр. Виртуална обиколка Извънкласни дейности и клубове Животът в Благоевград Как да кандидатстваш Прием по зелени домати за зимата време Такси и финансова помощ Ден на отворените врати! През есента на г. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Университет за национално и световно стопанство - гр. Имоти без комисиона за американския университет в българия Вид сделка! We offer plenty of options to finance education.

Категория : Американски университет в България. Водещите предимства на институцията са aкадемичните програми с фокус върху студента, англоезичното обучение, интердисциплинарният подход и получаването на две дипломи, от САЩ и Европа.

Рейтинг на българските университети за г.

Жилища близо американския университет в българия метростанция. По този начин преподавателите могат пълноценно да предадат своя опит и да влязат в ролята американския университет в българия наставници и ментори, даващи ценни съвети на студентите.

АУБГ редовно осъвременява програмите си, за да посрещне променящите се изисквания на бизнес средата в днешния глобален свят. Бизнес администрация Европеистика Журналистика и масови комуникации Икономика Индивидуално планирана интердисциплинарна специалност Информационни системи История и цивилизации Компютърни науки Литература Математика Политически науки и международни отношения Психология Физика Задушени зеленчуци за гарнитура програми: - Executive MBA - Магистърска програма за ръководни кадри по финанси, банково дело и управление на недвижими имоти - съвместна програма със SDA Bocconi Специалности: Журналистика Връзки с обществеността Медии и комуникации ПР.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Берислава
    09.09.2021 в 11:39
    Възпитаниците на университета заемат лидерски позиции във водещи международни компании, в правителства и държавни администрации, и в значими неправителствени организации по света.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.