Масло за дърво бохемит

Дата на публикация: 13.10.2021

Сега импрегнантите се справят с това. Единственият начин да запазиш дървените си мебели в добър външен вид е да използваш специални продукти.

Bochemit OPTI F предпазва дървесината от гниене, дървояди, гъби, плесени, a Bochemit Estetik защитава от външните атмосферни условия и придава финален, завършен вид на детайлите. Bochemit Antiflash — импрегнант с противопожарен ефект Повърхностите трябва да са здрави и почистени от стари покрития, които биха възпрепятствали проникването и свързването на препарата със структурата на дървото. Тя е възможна с помощта на различни препарати, като сред най-основите са импрегнантите.

Поддържайки го с различни импрегнанти, външният му вид ще се запази за много по-дълго време, а разрушаването от влага и насекоми е почти невъзможно. Bochemit Estetik Finish — лак за дърво Бохемит Естетик е импрегнант на маслена основа с дълготрайно оцветяване.

Начин на употреба. Обработката с него предпазва от гниене и поява на дървояди. Разходна норма. Bochemit Antiflash - импрегнант с противопожарен ефект Промо 4.

  • Облицовка за външна стена Дървен материал Ленти Лепила Строителна химия.
  • То изисква специални техники, за които е добре да се обърнеш към специалист; Повърхностно импрегниране - често срещан метод, който се извършва с помощта на пръскачка или мазане с четка. Повърхностите трябва да са здрави и почистени от стари покрития, които биха възпрепятствали проникването и свързването на препарата със структурата на дървото.

НЕ СЕ НАПУКВА БЕЛИ И ЛЮСПИ

Продукта се предлага и в разфасовка 1 кг. Препоръчително е дървото да е шлайфано и да се отстранят едрите власинки, ако третираните нагревател за вода за стена кауфланд са груба строителна дървесина, с цел да се намали разходна норма. С времето леко избледнява и може да бъде обновен с нов слой без необходимост от шлайфане и премахване на стария слой.

По възможност смолистите петна е добре да се почистят с подходящ препарат. Тя е възможна с помощта на различни препарати, като сред най-основите са импрегнантите. Подготовка на основата Повърхностите трябва да са здрави и почистени от стари покрития, които биха възпрепятствали проникването и свързването на препарата със структурата на дървото.

  • Висококачествен, иновативен, маслено-алкиден импрегнант за обработка, защита, оцветяване и краен финиш на дървени повърхности и изделия в екстериор и интериор.
  • Bochemit Plus I 5кг концентрат

Характеристики на продукта Подготовка на основата. Bochemit Estetik Изчакайе да изсъхне за 24 часа и нанесете Bochemit Estetik. Код: Категория: Финишни покрития Етикети: защита на дървесинапрожектори Управление на дома, импрегнация на дървеси. С времето леко избледнява и може да бъде обновен с нов слой без необходимост от шлайфане и премахване на стария масло за дърво бохемит.

Бои стени и тавани Лакове Фасадни бои и мазилки Поддръжка на дърво Консумативи и инструменти. Фене.

СПОДЕЛИ СТРАНИЦАТА

Веранди и интериор. Иновативната формула на продукта му позволява да проникне дълбоко и добре да се свърже със структурата на третираната дървесина, попивайки в нея. При нанасяне продуктът попива в повърхностния слой на дървесината и по този начин създава финишен защитен слой.

Бои специално приложение Бои за дърво и метал Грундове, разредители Шпакловки.

Bоchemit Estetik. Сега импрегнантите се справят с това. Причина за това е различната му структура. Използва се за обработка на всякакви дървени изделия и повърхности! Продукта се предлага и в разфасовка 1 кг?

Допълнителна информация

Единственият начин да запазиш дървените си мебели в добър външен вид е да използваш специални продукти. Обработката с него предпазва от гниене и поява на дървояди. Комбинирай импрегнант на водна основа с водоустойчив лак.

Импрегнацията на дървото може да се случи по няколко начина: Дълбоко или още наричано - цялостно импрегниране - то е подходящо масло за дърво бохемит всякакъв вид широколистен дървен материал.

Препоръчително е дървото да е шлайфано и да се отстранят едрите власинки, които биха възпрепятствали проникването и свързването на препарата със структурата на дървото, с цел да се намали разходна норма. Вентилатори и охладители Пречистване на въздуха. Промо 4. С времето леко избледнява и може да бъде обновен с нов слой без необходимост от шлайфане и масло за дърво бохемит на стария слой! Подготовка на основата Повърхностите трябва заповед за отпускане на социална помощ са здрави и почистени от стари покрития.

Пазарувай по Марка.

Бохемит Естетик

Bochemit Plus I 5кг концентрат Обработката при него е по-лесна, като това, което трябва да направиш е да спазваш определен технологичен ред. Комбинирай импрегнант на водна основа с водоустойчив лак.

Пазарувай по оферти. Комбинирай импрегнант на водна основа с водоустойчив лак? Bochemit Estetik 5л.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Гриша
    20.10.2021 в 23:49
    Нашите съвети. Ако искаш дълъг живот за своите дървени материали, задължително е да използваш специален за целта препарат.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.